Külastamine

Üksi, pere või sõpradega

Vaibla linnujaam on igapäevaselt külalistele avatud perioodil 20. juuli - 31. august.

Kindlat ajagraafikut pole - linnujaama töö toimub varavalgest hilisõhtuni. Kõige rohkem linde on võimalik näha varastel hommiku- ja hilistel õhtutundidel, keskpäeval on linde vähem. Seetõttu soovitame kohale tulla juba eelmisel õhtul - nii saab kohe hommikul esimesteks, kõige linnurohkemateks võrgutiirudeks valmis olla. Linnujaamas on võimalik ka ööbida.

Huvilised saavad tutvuda lindude rände uurimise meetoditega ning näha lähedalt linnujaama vabatahtlike igapäevatööd - linnuvõrkude kontrollimist, lindude määramist, rõngastamist, mõõtmist ja kaalumist. Igaüks saab õppida lindu käes hoidma ja vabastama.

Palume külastussoovi korral kindlasti eelnevalt ühendust võtta vaibla@vaibla.net, Facebooki Messengeri kaudu või telefoni teel 5039306.

Loe ka vastuseid korduma kippuvatele küsimustele Vaibla linnujaama külastamise kohta!

Suurema grupiga

Soovid tulla Vaiblasse terve klassi või miks mitte töökaaslastega? Gruppidele on lisaks suveperioodile võimalik broneerida külastus ka sügiskuudeks. Programmi täpsem sisu sõltub osalejate hulgast, vanusest jne, aga mis seal salata, ka ilmast.  Näidet õppeprogrammist koolinoortele näed lähemalt siit. Huvi korral võta ühendust vaibla@vaibla.net ja arutame detailid läbi!